Over ons

Over ons

Werkwijze

Werkwijze

Beeld

Beeld

Verhalen

Verhalen

Contact

Contact

Shop

Shop

Sies van Hintum Beeld/Verhalen opereert als een twee-eenheid. Ruud Sies is een betrokken fotograaf in de traditie van ‘concerned photographers’. Gedreven door een mengeling van nieuwsgierigheid en mededogen. Ruud is een optimist die het medium fotografie gebruikt om de wereld perspectief te bieden.

 

Hanneke van Hintum is een bedachtzame producent die haar sporen verdiende in de reclamewereld. Net als Ruud trouwens. Zij het strategische denkwerk en klantencontact, hij de art direction. Beide realiseren zich dat fotografie nooit een eindproduct is, maar altijd ten dienste moet staan van een groter geheel.

 

Het reclameverleden van Sies van Hintum Beeld/Verhalen draagt er aan bij om een beeld helder te krijgen. Het gevolg van denkwerk vooraf. De zoektocht naar de essentie, the roots & soul, het hoofd & het hart. De verbinding tussen die polariteiten is het begin van betekenisvolle, relevante communicatie.

© Alle beelden op deze site zijn copyright protected onder internationaal copyright. Foto’s mogen niet worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder de toestemming van SiesvanHintum.