Over ons

Over ons

Werkwijze

Werkwijze

Beeld

Beeld

Verhalen

Verhalen

Contact

Contact

Shop

Shop

Sies van Hintum Beeld/Verhalen werkt zowel in opdracht als autonoom. Bij werken in opdracht stellen zij zich open voor de ideeën van anderen en geven daar hun signatuur aan, binnen de aangereikte middelen en mogelijkheden. Eigen projecten worden geïnitieerd door zelf het voortouw te nemen en middelen en mogelijkheden te vinden om de foto’s gepubliceerd te krijgen.

 

De door Sies van Hintum Beeld/Verhalen gerealiseerde projecten kenmerken zich door grote betrokkenheid en een sterk documentair karakter, appellerend aan zowel het verstand als het gevoel.

 

Elementair bestaat Sies van Hintum Beeld/Verhalen uit de twee-eenheid fotograaf en producent. In die samenstelling functioneert het team als projectregisseurs. Afhankelijk van de complexiteit van een opdracht, het budget, de tijdsdruk of de behoefte aan externe deskundigen kan dit team worden uitgebreid met schrijvers, ontwerpers, tentoonstellingsmakers en multimedia specialisten die eenzelfde liefde voor beeld/verhalen delen.

 

Sies van Hintum Beeld/Verhalen loves books, maar onderkent de mogelijkheden van nieuwe media en andere, innovatieve vormen van communiceren.

© Alle beelden op deze site zijn copyright protected onder internationaal copyright. Foto’s mogen niet worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder de toestemming van SiesvanHintum.